Ontdek hoe ook jij video's voor je bedrijf kunt maken, binnen 10 minuten,

zonder dat het bakken geld kost!

VROEGER WAS (NIET) ALLES BETER

Ik kan me de tijd nog goed herinneren, ergens een jaar of 6, 7 geleden ben ik begonnen met het maken van video’s.

 

 

Bij de geboorte van mijn dochter (eerste kind) kreeg ik van mijn schoonvader een videocamera. We hebben het nu over 1995 dus nog echt een “ouwe” met cassettebandjes.

 

 

Deze camera (in mooie tas) maar weer eens uit de kast getrokken en aan de slag gegaan. Al snel kwam ik erachter dat de kwaliteit van nu niet meer helemaal te vergelijken is met het verwachtingspatroon uit 1995.

 

 

Niet getreurd, de komst van de Smartphone is een uitkomst. Een jaar of 6 geleden was ook die kwaliteit camera nog niet zo goed als nu, maar hij wint het al makkelijk van mijn cassettebandjes.

 

 

Gelukkig maak ik inmiddels al mijn video’s in mijn eigen huisstijl, zien ze er super professioneel uit en het hele proces kost me minder dan 10 minuten!

 

 

Hoe ik dat doe vertel ik zo, maar nog even waar ik vandaan kom.

 

 

Met de Smartphone wordt de kwaliteit al een stuk beter, alleen de tijd die zit tussen het opnemen van de “ruwe” video en een video die ik goed genoeg vind om te publiceren valt vaak nogal tegen.

 

 

Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik ben geen held als het gaat om video’s bewerken. Er zijn tegenwoordig appjes genoeg, zelfs direct op je telefoon, maar het aantal handelingen en de benodigde tijd blijf ik lastig vinden.

 

 

Ik ben ondernemer, net als jij, dus mijn video’s moeten er wel professioneel uitzien. Voldoen aan het verwachtingspatroon van mijn klanten en het vergelijk met mijn concurrenten zeker doorstaan.

 

 

In eerste instantie heb ik gezocht naar een videograaf. Video is zijn specialiteit, ik ben van alle sores af, kwaliteit is TOP, wat wil je nog meer.

 

 

Dit is een snelle oplossing, maar het vraagt behoorlijk wat budget. Video is de maatstaf op dit moment, dus af en toe een video is al lang niet meer voldoende.

 

 

Niet iedereen, ik niet in ieder geval, is in staat om voor iedere video een videograaf te laten komen. Het is een prima mogelijkheid, maar nog niet echt een oplossing.

 

 

Ik word ondertussen beter in het filmen, maar de tijd die nodig is blijft me tegen de borst stuiten en zorgt ervoor dat ik (te) weinig video blijf maken.

 

 

Dan valt “het kwartje mijn kant op”; ik spreek als ondernemer regelmatig met mijn relaties en niet zelden komt het gebruik van video ter sprake.

 

 

ER KOMT EEN OPLOSSING

Tijdens een van deze gesprekken word ik gewezen op een online videoplatform waar je in No-Time professionele video’s voor je bedrijf kunt maken.

 

 

Ik heb de software getest en ben onder de indruk van de prestaties. Het maakt niet meer uit voor welke (bedrijfs-) gelegenheid ik een video nodig heb, binnen 10 minuten is hij klaar.

 

 

Met klaar bedoel ik, professioneel in mijn huisstijl, met mijn teksten en voorzien van mijn logo. Ik krijg complimenten van mijn klanten en kan snel inspelen op actuele situaties, juist met video.

 

 

 

JIJ KUNT OOK MET DIT VIDEOPLATFORM

AAN DE SLAG

 

Als je met dit videoplatform aan de slag gaat heb je:

 

 

 • ​Binnen 10 minuten video's in jouw huisstijl:

  Dit maakt je oprecht blij, denk goed na over wat hier staat; een nieuwe video binnen 10 minuten. Je hoeft maar één keer met video- bewerking software aan de slag geweest te zijn en je herkent direct de waarde van deze tijdswinst.

 • Géén zorgen over apparatuur:

  Je hebt géén kostbare videoapparatuur meer nodig. De video's worden gemaakt met behulp van foto's die je al hebt, of eenvoudig zijn te maken met je smartphone. Géén extra budget nodig, een besparing op je budget.

 • Géén zorgen over videobewerking software:

  Alles wat je nodig hebt zit in de Apps. Kostbare videobewerking software kan achterwege blijven. Niet langer een enorme leercurve met de tijd en kosten die hierbij horen. Directe tijdswinst en nogmaals besparing op je budget.

 • Géén noodzaak voor een videograaf:

  Er is niets mis met een videograaf! Dit is een vakman of vrouw die zeker in staat is een professionele video voor jouw bedrijf, product, of dienst te maken. Het vraagt wel om budget. In de huidige tijd, waar vrijwel alles d.m.v. video overgebracht wordt, is het een belangrijk voordeel dat je veel van die video's zelf kunt maken. Dit simpele feit is de grootste besparing voor je budget.

 • Volop inspiratie voor video content:

  De Apps zijn gevuld met Templates (kant en klare video's) vaak ook al branchegericht. Is het jou branche hoef je in principe alleen teksten aan te passen, maar je haalt ook inspiratie uit de gebruikte verhalen en teksten. Heb je zelf niet alle inspiratie, ga je hem binnen deze Apps wel vinden. Bekijk de voorbeelden, vertaal ze naar jouw bedrijf, product, of dienst en een goede video volgt.

 • Video zonder video, foto's zijn voldoende:

  Dit klinkt wel bijzonder, we gaan video maken zonder video? Natuurlijk heb je al video gemaakt, al is het maar met je smartphone. Een goede professionele video (zelf) maken is helemaal niet zo eenvoudig. Hoe is de achtergrond, is het licht goed, ben ik te verstaan, wat doe ik met het omgevingsgeluid. Hoe vorm ik mijn opname om tot een professionele video? Veel kennis, apparatuur, software en tijd is nodig om dit te kunnen. Dit platform ontzorgt! Plaats foto's en teksten, het platform maakt er een keurige, professionele, geanimeerde video van.

 • Video's met de beste, door jou gekozen, teksten:

  Jij zit aan de knoppen en kunt heel eenvoudig scene voor scene (dia voor dia) je zorgvuldig gekozen teksten plaatsen en/of aanpassen. Op die manier zorg je voor video's met een sterke boodschap die impact hebben op je doelgroep.

 • Video's met een professionele uitstraling:

  De Video's zijn in jouw huisstijl, voorzien van jouw logo, kleuren en zorgvuldig uitgezochte foto's en teksten. Professionele animaties, licht geluid en scherpte op orde, kortom een visitekaartje voor je bedrijf.

 • Altijd voldoende video:

  Met dit platform heb je altijd video tot je beschikking. Heb je een nieuw product of dienst, een belangrijk evenement, een leuk berichtje van een klant, het maakt in principe niet meer uit, binnen 10 minuten heb je een bijpassende video. 70% van de consumenten (Ja, ook jouw klanten) worden het liefst geïnformeerd over een bedrijf, product, of dienst d.m.v. content (alles wat er on- en offline over te vinden is) Laat video nu juist dat stukje content zijn wat het liefst bekeken wordt. Je speelt hier nu probleemloos op in door altijd snel video content voorhanden te hebben.

 • Géén ervaring nodig:

  "Een kind kan de was doen" De Apps zijn enorm gebruiksvriendelijk met een keurig gestructureerde volgorde. Er is werkelijk géén enkele ervaring voor nodig. De App neemt je stap voor stap mee via foto's en teksten, naar kleuren en muziek. Ik val in herhaling, maar zonder moeite heb je binnen 10 minuten een nieuwe video.

 • Voorsprong op je concurrenten:

  Is je concurrent nog wel in de weer met foto-/filmcamera en/of smartphone. Zit hij uren achter de computer met videobewerking software en is hij blij als hij een paar keer per jaar in staat is een video te produceren. Jij gaat deze slag winnen. In elke situatie heb je binnen 10 minuten een bijpassende video. Op dit moment is 80% van het internetverkeer al video. Jij bent hier klaar voor!

 • Géén beperking op het aantal video's wat je maakt:

  Je kunt de vele templates onbeperkt blijven gebruiken, oftewel je kunt zo vaak en zoveel je wilt video's blijven maken. Hier zit géén enkele beperking op. Je blijft dus altijd de mogelijkheid houden direct op situaties in te spelen met een bijpassende video.

 • Commerciële rechten:

  Je mag de video's ook verkopen! Als je relaties video wilt aanbieden, kan en mag dit. Als je video's als bedrijf wilt aanbieden, kan en mag dit. Ga je hiermee aan de slag is je investering in No-Time terugverdiend, sterker nog, je gaat in dit geval in No-Time geld verdienen aan het platform. Alleen voor je eigen bedrijf, prima. Wil en kun je het commercieel inzetten, het kan en mag!

   

   

Wat mag zo’n platform nu kosten?

 

 

Om hier transparant in te zijn doe ik, wat jij ook doet; Ik raadpleeg Google:

 

 

 

Je ziet het op de afbeelding, als ik zoek op bedrijfsvideo of animatievideo, krijg ik ver uiteenlopende

 

resultaten, vanaf €.599,- tot en met €.8.000,-.

 

 

 

De eerlijkheid gebied te zeggen dat het hier wel gaat om prijzen van een videograaf, niet van een videoplatform.

 

 

Zoek ik wat specifieker naar logoanimatie, worden de prijzen al iets interessanter.

 

 

€.149,- voor één animatie en ik zie zelfs een aanbieding van €.129,- voor 20 logoanimaties.

 

 

Eerlijk is eerlijk het gaat hier alleen over logoanimaties en nog steeds per stuk, of bij het beste aanbod (tijdelijk) per 20.

 

MIJN AANBOD

Op jouw videoplatform kun je onbeperkt blijven maken en ben je niet gebonden aan stuks. Ook blijft het niet bij logoanimaties alleen.

 

 

Je krijgt op het videoplatform:

 

 

 

 

 • Logo Animator:

   

  Een animatie van je logo maken die je kunt gebruiken bij al je video’s die je al gemaakt hebt of nog gaat maken.

   

           Marktwaarde: €.129,00

 • Slide Professional:

   

  Een korte presentatievideo, 5 tot 6 scenes met je belangrijkste foto’s en teksten, natuurlijk zit deze App in het aanbod op deze pagina,

   

  Marktwaarde: €.249,-

 • Story Builder:

   

  In de huidige tijd kun je niet meer zonder Stories, zelfs op LinkedIn kun je op dit moment al Stories inzetten. Uiteraard is dit platform voorzien van een Storybuilder, onbeperkt maken en binnen 10 minuten gefixt.

   

  Marktwaarde: €.249,-

 • Real Life Designer:

   

  Je bedrijfsnaam, zonder moeite, te presenteren in levensechte situaties.

   

   Marktwaarde: €.249,-

 • Tekst in Motion:

   

  Tekst is meestal het eerste wat je voorhanden hebt, waar je mee begint. Uiteraard ontbreekt deze App deze keer niet. Gebruik jouw teksten, het platform maakt er een keurig geanimeerde video van.

   

  Marktwaarde: €.149,-

 • Sketch Artist:

   

   

  Whiteboard of Doodle Video, je hebt één van de twee termen vast wel eens voorbij horen komen. Een fantastische App met Sketch video’s, zelfs twee complete marketingverhalen. Eén van een man en één van een vrouw. Je hoeft niets meer te doen als je eigen tekst te gebruiken en een paar foto’s en je hebt een complete Sketch video.

   

  Marktwaarde: €.1.498,-

   

 

JE GAAT WERKEN MET 6 APPS, WAAR JE ALLE SOORTEN VIDEO'S MEE KUNT MAKEN

 

De beste zoekresultaten van Google volgend betekent dit een gezamenlijke waarde van €.2.523,-

Je gaat dit NIET betalen

 

 

€2.523,-

 

 

Ik heb al gesteld dat de waarde van dit platform zeker op €.600,- ligt.

Ook dit ga je NIET betalen

 

 

€.600,-

 

 

Mijn dochter heeft de overtuiging dat we €.250,- moeten rekenen.

Maar zelfs dit ga je NIET betalen.

 

 

€.250,-

 

 

 

Ik gun je dat je ontspannen aan de slag gaat met het maken van video’s en dat de investering je totaal niet in de weg zit.

 

 

 

Heb je zin gekregen om lekker met video aan de slag te gaan? Dit is de beste kans die je krijgt.

 

 

 

Profiteer van dit aanbod en maak je nooit meer zorgen over het hebben van voldoende video content.

VideoProf DHZ - Company

6 Apps waarmee alle soorten video's voor je bedrijf gemaakt kunnen worden:

DHZ - Company

 • Logo Animator         €.129,00

 • Slide Professional   €.249,00

 • Story Builder             €.249,00

 • Real Life Designer   €.249,00

 • Sketch Artist         €.1.498,00

 • Tekst in Motion        €.149,00

   

  Totaal                     €.2.523,00

€.150,-


DEMONSTRATIE VIDEO (KORT)


Wat krijg ik?

Waar vind ik de video software apps?

Ik zie dat de software Engelstalig is, ga ik het begrijpen?

Hoe kan ik betalen?

Hoe werkt het?

Wat klanten zeggen

Roland Roos

Finvinyl - Deurcoatings


We hebben al enige tijd verschillende animaties en promovideo's van VideoProf. Arjan en Floor begrijpen wat je vraagt, voeren dit keurig uit en het kost géén kapitalen.

Michiel van Nifterik

Hamevac BV


Al vele jaren maken Arjan en Floor diverse animaties voor het gebruik binnen ons bedrijf. In onze branche zijn wij inmiddels een begrip als het gaat om online aanwezigheid.

Tommy Gulicher

The Real Signmaker


Ik ken Arjan via Roland Roos. Hij stuurde een voorbeeld Promovideo van één van mijn projecten en ik was direct verkocht. Kort, bondig en zeer professioneel. Een strak overzicht van mijn werk.

"Hierbij wil ik iets van mijn plezante samenwerking met Arjan van Videoprof vertellen. 

Ik ben 56 jaar en vind alles wel best, deed niet mee aan enquêtes of andere nieuwe dingen die me afleiden en ben eigenlijk een beetje een dinosaurus op  het gebied van Social media.

Ik heb 35 gewerkt in geluidsstudio's en grafische bedrijven dus muziek en drukwerk zijn geen geheim voor mij.

Dat kwam nu eens handig uit want een goede vriend stuurde me een PDF met de mogelijkheden die VideoProf kan bieden voor iemand die een bedrijf heeft in 2020 en iets met Video wil  gaan doen.

Welnu als jezelf een beetje in deze  materie verdiept blijkt dat zonder video's om  je bedrijf onder de aandacht te brengen van de consument je nog steeds hetzelfde bedrijf bent maar 64% of meer potentiële klanten.....geen toegang geeft naar je bedrijf.

Dus ik ben snel overtuigd dat dit de weg is naar meer omzet en dit een platvorm is waar je eigenlijk heel eenvoudig video's voor o.a. Social media kunt maken.

Verder op het persoonlijk vlak is Arjan iemand die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet en dan ook nog zo duidelijk dat iedereen het begrijpen kan,

Al met al ben ik zeer gecharmeerd  van hun producten en werkwijze.

Het is een prima basis om zelf van start te gaan met het maken van video's."


Frederik Vreman

BONUS

 

 • HELPDESK

  Uiteraard hoort bij dit platform ook een helpdesk waar je terecht kunt met je vragen en feedback over jouw videoprojecten

 • LEDENSITE

  Je krijgt toegang tot een uitgebreide ledensite met Nederlandse instructievideo's e-Books en opnamen van LIVE-webinars over het maken, gebruiken en plaatsen van video's

 • BESLOTEN FACEBOOKGROEP

  Als gebruiker van dit platform krijg je ook toegang tot onze besloten Facebook groep waar jij en andere gebruikers van dit platform elkaar kunnen inspireren en adviseren met en over jou video strategie. Je kunt hier voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen.

30 DAGEN

GELD TERUG GARANTIE

Ja je leest het goed, dit is een keiharde garantie, binnen 30 dagen niet tevreden, geld terug.

 

Het aanbod is niet oneindig!

 

 

Het wordt een platform met een maandelijkse abonnement structuur, dus profiteer van dit aanbod zolang het nog kan.

 

 

Zolang de betaalpagina nog werkt, kun je profiteren van dit geweldige aanbod. Werkt hij niet meer is het helaas voorbij.

 

 

Ik hoop van harte dat je met ons gaat samenwerken, heb jij er ook zin in gekregen en wil je lekker met video aan de slag, klik dan even op de button en ik zie je zo.

 

 

VideoProf DHZ - Company

6 Apps waarmee alle soorten video's voor je bedrijf gemaakt kunnen worden:

DHZ - Company

 • Logo Animator         €.129,00

 • Slide Professional   €.249,00

 • Story Builder             €.249,00

 • Real Life Designer   €.249,00

 • Sketch Artist         €.1.498,00

 • Tekst in Motion        €.149,00

   

  Totaal                     €.2.523,00

€.150,-

Copyright VideoProf. Alle Rechten Voorbehouden